Kristal Aslan Ödülü

LİSES Vakfının patent alarak koruma altına aldığı bu ödül, 118- E Lions Yönetim Çevremizin kullanımına sunulan en prestijli ödülüdür.
Bu ödül sahibi ; kendisine verilen mektupta belirtilen numara ile Vakıf web sitesinde “ Kristal Aslan Ödül Sahipleri “ listesinde yer alacaktır.
Ödül talep formu web sitemizde olacak ve bu form doldurulup ödemesi saymana veya yine web sitemizden kredi kartı ile yapılabilecek ve 10 gün içinde hazırlanıp Lions merkezimize teslim edilecektir.
Ayrıca her yıl Ocak ayında Lises Vakfı tarafından düzenlenecek “Kristal Aslan Ödül Sahipleri “ akşam yemeğine katılıp o güne kadar ki tüm ödül sahipleri ile tanışma fırsatı bulacaktır.
Ayrıca bu özel yemeğe Dönem Genel Yönetmeni, Geçen Dönem Genel Yönetmeni, 1 ve 2. Genel Yönetmen Yardımcıları ile Lises Vakfı Başkanı da katılacaklardır.
Dilerim ki; Genel Yönetmenlerimizin ve sizlerin ödüllendirmelerde tercihi “KRİSTAL ASLAN ÖDÜLÜ” yönünde olur.

Özden DALLI,Pdg
LİSES Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı