YILLARDIR EĞİTİME DESTEK SAĞLIYORUZ!

İhtiyaç Sahibi Olan Tüm Öğrencilerimizin Yanındayız.

BURS KRİTERLERİ

• Vakfımızın kurulu olduğu Uluslararası 118-E Lions Yönetim Çevresi Federasyonu sınırları içinde bulunan bir ilde üniversite okuyor olunması (İSTANBUL, ÇORLU, TEKİRDAĞ, EDİRNE)

• Devlet üniversitesinde ya da Vakıf Üniversitesinde %100 burslu okunuyor olunması

• Üniversite başarı ortalamasının 2.5 ve üzeri olması

Kriterleri sağlayan ve formu eksiksik olarak gönderen öğrenciler gerekli belgeler ile birlikte mülakata davet edilecektir. Mülakatlar sonucunda bursiyerler belirlenecektir.

Burs hazırlık sınıfından sonra, üniversitenin normal bitirme süresince yılın 10 ayı boyunca her ay 275 TL olarak verilmektedir.

Bursiyerlerin transkriptleri her dönem talep edilecek olup, 2.5 ortalamanın altına düşen öğrencilerin bursları kesilecektir.

BAŞVURU FORMU

Değerli Bursiyer adaylarımız 30.09.2020 itibariyle 2020-2021 eğitim dönemi başvurularımızı sonlandırmış bulunuyoruz. Gelecek eğitim döneminde görüşmek dileğiyle. 2021-2022 burs başvurularımız 2021 Ağustos ayında açılacaktır.