İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HERYERDEYİZ

Sosyal Hizmetlerde de Yanınızdayız.

'LİSES Bursuyla okuyorum'sloganıyla Büyük Kulüp’te düzenlediğimiz kermes

Yönetim Kurulu ve LisesVakfı’na gönül vermiş Leo-Lions dostlarımız ile birlikte hem eğlendik hem de sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirdik.

Senenin sonunda bir Lises Pikniği düzenleyip hem Lions- Leo dostlarımızla birlikte olup hem de geliriyle burs verdiğimiz öğrenci sayısını arttırmak istedik.

Piknik alanının Çeltik Yolu’nda olması ve o gün havanın kötü olmasına rağmen Leo-Lion dostlarımız bizi yalnız bırakmayıp çok yüksek bir katılım gösterdiler.

İftar yemeğinde hepbirlikte idik.

118 T-E-Y Yönetim Çevreleri olarak Vakıflarımız için bir araya gelerek, önemli din adamlarının da bulunduğu İftar Yemeğimizi kalabalık bir şekilde gerçekleştirdik.

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Lions Kulübü tarafından gerçekleştirilen ‘’Çocuk istismarına karşı farkındalık çalışmasının ilk etkinliği

‘’Geleceğime Dokunma’’Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleşti. ‘’Çocuk İstismarını Önlemede Anne-Baba ve Eğitimcinin Rolü’’ eğitimi Genel Yönetmen 2. Yardımcımız Prof.Dr.Şevki Sözen tarafından verildi.

LİSES VAKFI ve TOFD (Türkiye Omurilik Felçlikleri Derneği) ortak bir aktiviteye imza atıyor.

Hem LİSES Vakfı’na hem de TOFD'ye fon oluşturmak amaçlı 19 Şubat 2015 Cuma akşamı saat: 19:00'da Fulya Sanat Merkezinde Tan Sağtürk’ün sanat danışmanlığını yaptığı, engellenerek yaşamaya zorunlu bırakılmış amatör bir dansçının, toplum baskısı olmaksızın, özgürce ve dışlanmadan dans edebilmek için verdiği mücadele ve karşılaştığı güçlükleri anlatan “Rüya ve Maskeler” dans gösterisine hepiniz davetlisiniz. 5 ortopedik engelli, 1 işitme engelli ile 7 Engelsiz dansçının empati yaparak, engelli dansçıların sorunlarını aşmada oynadıkları rolün anlattıkları toplam 13 dansçının gerçekleştirdiği bu gösteriye hem bilet alarak hem de bilet satarak desteklerinizi bekliyoruz. Bilet fiyatı 40 TL olup konu ile ilgili soru ve bilet temini için aşağıda bilgisi verilen Leo arkadaşlarımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.